Nyitólap Kapcsolat Aktuális ajánlatunk  

GYIK

Bekapcsolhatom a riasztómat, ha otthon hagyom a kutyám?
Igen. Ha Önnek háziállata van, akkor mi kisállat-védett érzékelőket fogunk használni, mely képes különbséget tenni ember és kisállat jelenléte között. Ha Ön bekapcsolja a riasztóját, az az állat mozgására nem fog jelezni.

Mi az előnye és a hátránya egy vezeték nélküli riasztónak?
Előnye: nincs látható vezetékezés, fúrás, vésés, Ha egy érzékelőt át kell helyezni (pl. egy bútor elmozgatása miatt), nem kell újból vezetékezni, csak le kell venni az eszközt és az új helyre rakni. A kivitelezés a vezetékezés szükségtelensége miatt sokkal kevesebb időt igényel.
Hátránya: az elektronikus zavarok jelzéskiesést okozhatnak (pl. mágneses vihar).

Illetéktelen személy kikapcsolhatja-e vagy megrongálhatja-e riasztómat?
Nem. Szándékos fizikai rongálás esetén, illetve, ha a riasztót nem az Ön személyes kódjával akarják kikapcsolni, a rendszer azonnal riaszt.

A riasztót telepítő szakember később ki tudja-e kapcsolni a riasztót?
Az Ön tudta nélkül nem. A telepítő kolléga csak az után fér a rendszerhez, ha Ön a személyes kódjával azt már hatástalanította.

A személyes kódomat kitől kapom meg és ki fogja ismerni azt?
Az Ön személyes kódját Ön fogja beprogramozni egy egyszerű módon, miután kollégánk megmutatta ezt önnek. Tehát Önön kívül senki sem fogja ismerni a kódot.

Ha nem a vezeték nélküli riasztót választom, mennyire fog látszódni a vezetékezés?
Már kész ingatlan esetében a vezetékeket a falon, lehetőleg rejtve, a sarkokban vezetjük el, a vezetékek rögzítésére vezetékcsatornát is használhatunk, illetve közvetlenül a falra ragasztjuk a vezetéket. A felragasztott vezetékek és a kábelcsatornák akár átfesthetők a fal színére.


SEGÍTSE Ön is ennek a menünek a bővítését. Írja meg kérdését , néhány napon belül választ kap irodánktól!

 

 

Ko-Bak Kft. biztonságtechnika....vigyázunk Önre!                Weblapkészítés: www.dinamikusweblap.hu